Logo-Brasserie De Leute
Logo-Brasserie De Leute

Menukaart

Keuken doorlopend open

Reservatie groepen: contacteer ons voor meer info.

Alle gerechten zijn huisbereid en met liefde gemaakt. 

 

SNACKS

Plank met streekproducten (kaas en vlees) en brood
Garnaalbolletjes 5 stuks
Kaasbolletjes 6 stuks
Scampi fritti met verse tartaar

Croque uit het vuistje
Boerestutte met rauwe hesp
Boerestutte met paté
Boerestutte met kaas
Boerestutte met hoofdvlees

Chips paprika/zout
Droge worst

HOOFDGERECHTEN 

Vol-au-vent met frietjes
Hamburgerbroodje " Over vlees" met frietjes
Traag gegaarde ribbetjes met marinade van bier en chocolade
Spaghetti Bolognese 

Rundscarpaccio met frietjes

veggieburger met frietjes

 

2/ 3 garnaalkroketten met brood
Gamba's a la plancha 3 stuks (tartaar) met brood
Tataki van tonijn met kruidenolie - wakamé en brood
Gegrilde zalm met citroenbotersaus en crumble
Visgerechten met frieten verkrijgbaar
Op reservatie: Koude visschotel en zeevruchtenschotel

KINDERKAART

Spaghetti klein
Balletjes in tomatensaus met frietjes
Kabeljauwsticks met spinaziepuree

DESSERT (14u - 18u)

Dame blanche
Coupe Brésilienne
Coupe Fraise (seizoen)
Pannenkoeken / wafel met suiker en boter
Pannenkoeken / wafel met slagroom
Kinderijsjes (zie diepvries)

Allergenenlijst

  1. Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt)
  2. Schaaldieren
  3. Eieren
  4. Vis
  5. Pinda's (aardnoten)
  6. Soja
  7. Melk en zuivelproducten (inclusief lactose)
  8. Schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten)
  9. Selder
  10. Mosterd
  11. Sesamzaad
  12. Sulfieten (als de hoeveelheid hoger is dan 10mg/kg of 10ml/liter)
  13. Lupine (plantensoort)
  14. Weekdieren zoals mosselen en oesters